DANSE HOLD

MANDAG

17.45 - 18.45

Cubansk Salsa Superior Øvede (social pardans)


18.50 - 19.50

Salsa Lady Styling Dansemix Øvede  (solodans)

                 

19.55 - 20.55

Havana Deluxe Salsamix

Elite (social pardans)

TIRSDAG

Private Dansetimer


Ny Dansesæson Januar-Maj  Forår 2024 v/ Diana Meldgaard:

Mandagshold starter d. 22. januar - 13. maj 2024 (uge 4-20)

Pris: kr. 1200,- for 16 x dansetimer (uge 4-20).

V/tilmelding til 2 x dansehold 100 kr rabat.

Ferie: 1. april 2024 (2. påskedag).

Tjek danseholdbeskrivelser længere nede på denne side ;-)


OBS! Husk at vaske eller spritte hænder til dans, medbring indendørs dansesko og vandflaske, mød ikke op til dans med sygdom f. eks.(forkølelse, feber, vejrtrækningsbesvær, influenza) - vær symptomfri i 48 timer inden dans og vis hensyn. Tusind tak Danmarks dejligste dansere ;-)

PRIVAT TIMER

Diana Meldgaard, salsaundervisning i aarhus, danseundervisning i aarhus, salsa aarhus, salsa århus, aarhus salsaforening, salsa in denmark, salsa in Aarhus, lær at danse, danseskole, Cuba kurser, salsa camp, salsa kurser, undervisning i dans, pardans, solo dans, prøvetimer, cubansk dans, latin mix, mambo, reggaeton, latin amerikansk dans, selskabsdans, dans og musik, rumba, son, danseteknik, latin festival, rueda de casino, danse hold, hold dans, Århus, firma events, teambuilding, social dans, private dansetimer, dansetimer, salsaorkester, Little Havana, brudevals, polterabend, events, gavekort, danse events, koncerter, workshop, danse show, live musik, forlystelser i Århus, par, single, pardans, Havana, Havanna, Cuba, par oplevelser,  musik, passion, livsglæde, facebook, kultur, cuba kultur, cuba rejser, havana club, underholdning, fest, festival, sport, kultur, band, orkester, musik, jds, just dance studios, privat undervisning, aktiviteter, det sker, firmafest, salsaclave, dans, dans aarhus, århus dans, cha-cha-cha, chachacha, mambo, rumba, afro cubansk dans, salsa musik, latinamerikansk, cubansk salsa, salsa dans, orkester little havana, little havana band,


Vi danser i

Just Dance Studios

Søren Nymarksvej 25A,

8270 Højbjerg.

Se kort


Jeg tilbyder privat danseundervisning i dansesalen med supergod musik, danseteknik og danseglæde!


Send en forespørgsel med tid og dato og skriv lidt om din dansebaggrund og ønsker.


Pris: kr. 500,- pr. dansetime pr. pers.

Pris: kr. 750,- pr. dansetime for par (2 pers.)


OBS! Husk at vaske eller spritte hænder til dans, medbring indendørs dansesko og vandflaske, mød ikke op til dans med sygdom f.eks.(forkølelse, feber, vejrtrækningsbesvær, influenza) - vær symptomfri i 48 timer inden dans og vis hensyn. Tusind tak Danmarks dejligste dansere ;-)


WORK SHOPS

I Aarhus og resten af Danmark

Jeg afholder også workshops i

Just Dance Studios

Søren Nymarksvej 25A,

8270 Højbjerg.

Se kort

Skriv dig gerne op på min mail-liste via kontaktformularen hvis du/I vil vide mere og kontaktes herom.STILARTER AF DANS

1. Cubansk Salsa | Begyndere:

Cubansk Salsa er den mest populære pardans, som giver dig "en rejse" gennem dans med krop, kultur og rytme. Manden bruger musikken til at føre kvinden med maskulin bevægelse, og kvinden lader sig føre sensuel og feminin i et dejligt samspil. Cubansk Salsa Begynderhold har fokus på rytme, grundtrin, bevægelse, danseholdning & dansefatning, føring og enkle figurer. Oplev dansetimer fyldt med musik, energi og danseglæde!

2. Cubansk Salsa | Letøvede: 

Cubansk Salsa pardans er i fokus og du har lyst til at danse Cubansk Salsa og har danset på letøvede hold eller har modtaget tilsvarende salsaundervisning på anden vis (f.eks. privatundervisning, udenlandsrejse, salsatek etc.). Du kender de basale salsatrin og figurer: vueltas, dile que no, enchufla, vacilala, paseala, sacala, sombrero, setenta, panque. Vi træner din rytme, grundtrin, bevægelse, danseteknik, timing og føring, så du udvikler din dans og kan improvisere og nyde musikken på samme tid. Dansetimerne er fyldt med musik, energi og danseglæde.

3. Cubansk Salsa | Øvede:

Du danser Cubansk Salsa på salsa øvede hold eller har modtaget tilsvarende salsaundervisning på anden vis. Du kender mange salsatrin og figurer f. eks.: paseala, sacala, dile que no, panque, enchufla doble, vacilala, sombrero, setenta, cubanito y cubanita, bayamo, corona, setentayuno. Vi træner din styling og rytme, hotte salsafigurer, bevægelse, teknik, timing og føring, så du udvikler din dans og kan improvisere og nyde musikken på samme tid. Pardans er i fokus, og dansetimerne er fyldt med musik, energi og danseglæde.


4. Cubansk Salsa | Superior Øvede:

Dette dansehold er for øvede salsadansere. Du elsker at danse Salsa, og vil gerne udvikle dig samt vedligeholde din salsa på ugentlig basis. Vi bruger Havanas pulserende rytmer, hvor vi både danser den klassiske og den moderne stil ved integration af de forskellige rytmer som tilsammen udgør SALSA i et fantastisk dansemix: Cubansk Timba. Vi arbejder med detaljer for både herren og damen, stil og danseteknik, musikalitet, præcis føring og timing, kropsbevidsthed, balance, improvisation, koreografi, udstråling og sammenspil/jam mellem mand og kvinde. "Rytmen er i blodet" og  du kan ikke undvære din ugentlige salsaundervisning fyldt med danseglæde, "hot moves" og seje figurer. I dansetimerne inddrager jeg de cubanske stilarter: cubatón, rumba, son og mambo, så du bliver en bedre danser med større kapacitet til at improvisere og begå dig på dansegulvet. Oplev dansetimer fyldt med musik, energi og danseglæde.

5. Afro Cubansk Dans:

Laroyé, velkommen til de afro-cubanske danserødder. Vi danser Rumba, Yoruba, Arárá, Palo, Makuta og Yuca. Det er en unik oplevelse som bringer os dansere tættere på den cubanske kultur, en urkraft som bringer os til at sanse og opleve kropsbevidshed gennem naturens dans.


Energifyldt dans fra bl.a. Congo: Palo, Makuta, Yuca og Yoruba dansen i Santería (afrocubansk religion) fra Nigeria hvor hver enkelt helgen (santo) repræsenterer sin eksistentielle kraft, som synliggøres i hver santo`s karakter og dansestil.

Til hver santo er der forbundet rytmer, sange og danse, der udtrykker deres karakter. Vi danser den feminine smukke kærligheds-gudinde Oshún der leger med flodernes vande til det maskuline, musikkens, trommernes og lynets/ildens santo Shangó, samt Elegguá, Ochosi, Ogún, Yemayá & Oyá.


Rumba er en folkelig afro-cubansk gadedans, som bl.a. indeholder den smukke, elegante og sensuelle pardans Yambú - den mere vilde, frække og forførende pardans Guaguancó - samt Columbia som bl.a. er solodans med improvisation og vilde hotte moves.


Du vil opleve at afro-cubansk dans går ind og styrker din krop og din dans, fordi den sætter fokus på din torso, dit underliv, din jordforbindelse, din rytme, stemme, udstråling/karakter og leg/kreativitet, så dansen bliver levende.


På Cuba er der et flirtende samspil, danseglæde og improvisation mellem de cubanske populære dansestilarter, og nogle af de afrocubanske stilarter ligger i den moderne afrocubanske salsa, som kaledes Timba, hvor du f.eks. kan bruge Yoruba og Rumba i dansen, det er fantastisk, så velkommen til rødderne og dansetimer fyldt med afro-cubansk musik og dans, Ay que rico!

6. Havana Deluxe SalsaMix:

Havana Deluxe Salsamix (hardcore/elite): Du har allerede gået på flere øvede salsahold eller salsa hardcore. Du elsker at danse salsa og ønsker at udvikle dig som danser.


Vi går her i dybden med Havanas pulserende rytmer, hvor vi både danser den klassiske og den moderne stil ved integration af de forskellige rytmer som til sammen udgør Cubansk Salsa/Timba i et fantastisk dansemix: timba, salsa, mambo, afrocubansk dans/rumba, son, cha-cha-cha, afrocubansk jazz & cubatón/reggaetón.


Vi arbejder med detaljer for både herren og damen, musikalitet, stil, kropsbevidsthed, improvisation, koreografi, udstråling og sammenspil/jam mellem mand og kvinde og vi arbejder med såvel grupperelaterede som individuelt relaterede områder af dansen, både pardans og solodans, hvorfor du virkeligt skal være indstillet på at udvikle dig som danser. Vi udvikler din dans med fokus på træning af din musikforståelse og kropsbevægelse.


Har du energien og lysten til at arbejde dig frem mod at blive en bedre danser, og ikke bare være i stand til at lave flere figurer, så er du velkommen på *Havana Deluxe Salsamix* . Rytmen er i blodet- mærk pulsen og bliv en moderne havana deluxe salsadanser. Du skal være indstillet på at yde en indsats, og du vil blive rettet personligt med det formål at give dig fuldt udbytte af undervisningen, Ahí ná má!

7. Cubansk Son, Yambu Rumba & Cha-Cha-Cha | Letøvede:

Dejlig musik og dans fra Cuba som både har cubanske, spanske og afrikanske rødder. Sød musik opstår når den spanske guitar (melodi) og den afrikanske tromme (rytme) mødes i skøn samspil.

Når du danser på dette dansehold vil du opleve den klassiske og den moderne stil musikken og pardansen rummer, samt at du kan nyde den dejlige rytmiske AHA-oplevelse, fordi vi danser sammen med rytme-instrumenterne i cubansk son, yambu rumba  & cha-cha-cha bl.a. (claves, congas, bas, koklokke & guiro) i rytmen! Det giver vores krop rytmisk balance at danse i musikken, et flow fyldt med endorfiner til krop og balsam for sjælen, når du og dansepartneren smelter sammen med musikken.

På dette dansehold er der fokus på pardans, rytme, flow, stil og balance, figurer og elementer, så du mærker den smukke son, den charmerende & energifyldte cha-cha-cha og den elegante afrocubanske yambú rumba. Cubanske selskabsdanse og musik fyldt med dejlige melodier og cubanske rytmer!

9. Practica Cubansk Salsa og Son:

Fritræning med fast dansepartner v/Diana Meldgaard.

Kom og få kyndig vejledning og sparring af Diana Meldgaard. 60 min. dans til alle Jer dansere, som ønsker mere dansetræning med fokus på Jeres ønsker & behov. Musikken spiller hele dansetimen, og imens I danser, kommer jeg rundt til hvert enkelt dansepar med input og detaljer til både herrer og damer med danseteknik, figur-repetition, styling, musikalitet, timing & dynamik, improvisation & sammenspil, så du bliver en bedre danser! Vi afstemmer musikken efter de fremmødtes interesse hvor cubansk salsa og son er i fokus. Et fantastisk dansetilbud til Jer alle! Vi ses til cubanske og latinamerikanske rytmer og dejlig dansetræning, ”Ay que rico”!

8. Salsa Lady Styling Dansemix: 

Salsa Lady Styling er et non-stop dansemix, der henvender sig til kvinder, som har lyst til at danse til cubanske rytmer og latinamerikanske hits mens de træner de kvindelige bevægelser mere intenst. Du elsker at danse og vil gerne bevæge dig mere feminint og forførende på dansegulvet.


Oplev et dansemix af: Salsa, Timba, Cubatón/Reggaetón, Mambo, Son, Cha-Cha-Cha, Afrocuban Jazz & Funk, Merengue, Spansk Flamenco og Rumba/Afrocubansk dans.


Dansetimer med stil og danseteknik, kropsbevidsthed, bounce, balance, smidighed, flow, power, udstråling og koreografi.


Du har lyst til at *shake your bonbon* og sætter fokus på din kvindelighed, energi og danseglæde!

Jeg glæder mig til vi ses til dejlige dansetimer fyldt med musik og livsglæde!