WORK SHOPS

I Aarhus og resten af Danmark

Jeg afholder også workshops i

Just Dance Studios

Søren Nymarksvej 25A,

8270 Højbjerg.

Se kort

Send en forespørgsel med en dato og tid, samt skriv lidt om din/Jeres dansebaggrund og ønsker. Så vil jeg vende tilbage og vi kan tale om den rette kombination af dans for dig/Jer.

Skriv dig gerne op på min mail-liste via kontaktformularen hvis du/I vil vide mere herom.

FIRMA EVENTS

Teambuilding eller Festlig underholdning


Jeg tilbyder teambuilding danseundervisning/kropskommunikation til din virksomhed, og spreder godt humør!


Gennem dansen kommer dine medarbejdere ud af deres comfort zone på en sjov og god måde og bliver rystet godt sammen, så de føler at de er et team. Alle lærer hinanden bedre at kende og oplever hinanden på en kropsbevidst og musikalsk måde, som kan bruges i firmaregi til at håndtere og forbedre f.eks. kommunikation, samarbejde, udvikling, præstationer, bevægelse, fremlægning, præsentationer.  Via dansen og musikken går vi også ind og arbejder med at styrke stemmen sammen med kropsbevidstheden, det er 2 vigtige instrumenter de skal opleve at bruge aktivt.


Jeg ønsker at dele min glæde for Cuba så mennesker får en oplevelse udover det sædvanlige. Salsa musik og dans er med til at skabe sammenhold, forståelse og bygge broer mellem to parter.


En dag med godt humør og let til grin der ryster Jer sammen og løsner op, så I får en superdejlig oplevelse sammen som team. Det fylder Jeres virksomhed med supergod energi!


Arrangementets størrelse kan varrierer, og sammen finder vi frem til den "pakke" og pris, som passer til Jer.


I kan også booke underholdning til Jeres firmafester, receptioner, møder etc. med danseundervisning eller en musikalsk rejse til Cuba og Latinamerika med musikundervisning eller koncert med mit orkester "Little Havana". Se mere under Om Diana.

FEST & FARVER

Velkommen til underholdning i særklasse


Jeg underholder med danseundervisning, show og "Little Havana" koncerter.  


Jeg ønsker at sprede livsglæde med min passion for musik og dans med de farverige cubanske og latinamerikanske rytmer, så Alle får en oplevelse udover det sædvanlige. En oplevelse fyldt med sprudlende energisk Salsa musik og dans!


Festen kan være lille eller stor, og sammen finder vi frem til den underholdning og pris, som passer til Jeres budget og fest.


Se mere under Om Diana eller kontakt mig direkte vedrørende underholdning til Jeres arrangement med danseundervisning, show, koncert eller en kombination af alle dele.

ORKESTER

Little Havana


Danmarks dejligste danseorkester!
"Hot salsa served with rhythm and love"

Little Havana er et vaskeægte salsa-party-orkester fra Århus. Bandet er utroligt populært og efterspurgt pga den festlige stemning de skaber til koncerter.


Diana og Little Havana sørger for stemningen bliver fyldt med cubanske og latinamerikanske rytmer, dans og livsglæde!


Se meget mere under fanen Om Diana